Scroll to top

Wij regelen de beste hypotheek voor jouw!

Als je een nieuwe of een andere hypotheek wilt kun je bij ons terecht voor de beste hypotheek. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvisering en weten door onze kennis en ervaring wat het beste voor jouw is. We werken volledig online dus je kunt ook veel kosten besparen, wat kan oplopen tot wel € 2.000,-.

 Deskundige advisering.

Bij bestehypotheek.nl werken deskundige hypotheekadviseurs die met behulp van professionele software je situatie volledig in kaart brengen en jouw de beste hypotheek adviseren. Zij zullen alle zaken die jij hebt aangegeven meenemen en daardoor jouw het beste van dienst kunnen zijn.

Beste hypotheek kan op veel manieren.

Iedereen is verschillend en wil een hypotheek die bij haar of hem past. De een wil een lage rente de ander wil een geldverstrekker van een bekende naam. De ander wil weer versneld kunnen aflossen. Het is maar net wat je wil. Kan ik mijn hypotheek meenemen naar een andere woning? Dit is iets wat wij ook vaak horen. Wij geven jouw die geldverstrekker en die hypotheek die bij jouw past of die jij wil. Op die manier kun jij dat huis kopen wat je graag wilt en uiteraard helpen wij je daar graag bij.

Voorwaarden of laagste rente?

De beste hypotheek is niet altijd de goedkoopste! Gelukkig hebben we de mogelijkheid om jouw een keuze te geven tussen (bijna) alle geldverstrekkers. Wij kunnen jouw de laagste rente bieden maar bijvoorbeeld ook een hypotheek met de langste offertegeldigheid. Het is maar net wat jij nodig bent. Wij vergelijken de rentes en de voorwaarden die daar bij horen. We komen dan uit bij een geldverstrekker die bij jouw past. We gaan dan de hypotheek voor je aanvragen en ervoor zorgen dat deze geaccepteerd wordt door de geldverstrekker!

Wil je meer weten? Wij kunnen je verder helpen.

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs op telefoonnummer: 085-105 31 37

Related posts