Scroll to top

Wat is voor jouw het beste hypotheekadvies?

Je bent op zoek naar een hypotheek maar je vraagt je af wat voor jouw het beste hypotheekadvies is. Je kunt daarvoor bij ons terecht want wij van bestehypotheek.nl geven jou het beste hypotheekadvies.

Laagste rente

Aangezien wij voor meer dan 20 geldverstrekkers bemiddelen kunnen wij jouw meteen de rentes laten zien. In eerste instantie is het hypotheekadvies afgestemd op de laagste rente. De renet is namelijk bepalend voor de maandlast die je moet gaan betalen en natuurlijk wil je dat die zo laag mogelijk is.

Vergelijken van geldverstrekkers

Hebben we voor jouw de laagste rente bepaald dat gaan we kijken naar de geldverstrekker die daar bij hoort. Het belangrijkst is dat dat deze geldverstrekker ook bij jouw hoort. Het kan namelijk zo zijn dat de acceptatievoorwaarden niet bij jouw passen. Als dat het geval is zullen wij een andere partij moeten kiezen voor jouw. Als voorbeeld kunnen we bijvoorbeeld aanhalen de geldigheid van de hypotheekofferte. Als jij een offertegeldigheid nodig bent van bijvoorbeeld 6 maanden dan is dat belangrijker dan de laagste renet. Wij kunnen dat voor jouw gaan uitzoeken.

Voorwaarden bepalen en vergelijken

Als zoals bovenstaand is genoemd dat de voorwaarden die jij stelt aan een hypotheek dan zullen die geldvertrekkers erbij moeten gaan zoeken. We gaan dan een uitgebreid vergelijkingsonderzoek starten. Ook blijven we kijken naar die partijen die de laagste rente hebben. Uiteindelijk komen met die bank die de juiste voorwaarden heeft en de laagste rente. Hierdoor heb jij het beste hypotheekadvies. Wij zullen jouw dit aanbieden en als je daar mee akkoord gaat dan zullen wij een offerte voor je gaan aanvragen. Als wij de offerte hebben zullen wij die met je bespreken en al je vragen beantwoorden. Als alles duidelijk is vragen wij je de benodigde stukken te uploaden. Deze stukken zetten we door naar de geldvertrekker en als alles akkoord is kun je je huis kopen!

Wilt u meer informatie?

Onze hypotheekadviseurs staan u graag te woord op tel.nr. 085-1053137

Related posts