Scroll to top

Bestehypotheek.nl geeft ook hypotheekadvies-en begeleiding in Groningen. Wij zijn een online-dienstverlener die overal kan werken en niet aan afstand is gebonden. Wij nemen contact met je op ongeacht de afstand.

Hypotheekadvies in geheel Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in online-dienstverlening en in een hypotheek in Groningen. Dit betekent concreet dat u ons kunt bellen, mailen en skypen. We zijn altijd dichtbij maar je hoeft niet de moeite te nemen naar ons toe te komen of ons te ontvangen. Als je informatie wilt of een toelichting of zelfs uitleg dan kunt je ons zo bereiken. Wij zijn tijdens kantooruren geopend en op afspraak nemen wij in de avond contact met je op.

Uw eigen hypotheekbegeleider.

Na de inventarisatie en analyse zul je van ons het hypotheekadvies krijgen. Wanneer u besluit gebruik te maken van dat advies dan krijgt u een eigen hypotheekbegeleider. Hij of zij kent uw dossier helemaal en zal er alles doen om het zo snel en uiteraard zo goed mogelijk, af te ronden. Gaandeweg het proces zul je vragen hebben of meer informatie willen hebben, je kunt dan altijd contact opnemen met je eigen hypotheekbegeleider. Dit is wel zo gemakkelijk omdat de begeleider meteen weet wat er speelt en je dus ook goed kan helpen.

Mocht je een hypotheek in Groningen willen helpen, aarzel dan niet en bel meteen naar 085 -105 31 37 of maar naar info@bestehypotheek.nl

Related posts